Heads and Tails logotyp

Handelskammaren Värmland

Inför flytten till nya lokaler kontaktade Handelskammaren Värmland oss för att utforma deras kontor. Det inkluderade varumärkesanpassad inredning där vi bl a designar ett ”Värmlandsbord” och planera belysning och textilier. Hela projektet fullföljdes med stor omsorg om varje detalj.

om Uppdraget

Vårt uppdrag var att utforma inredningen utifrån den grafiska profilen, vilket inkluderade färgsättning, samt att optimalt möblera kontoret utifrån antalet medarbetare. I uppdraget ingick även färdigställande och vi ombesörjde att hela uppdraget blev slutfört, in till minsta detalj.

Vilket inkluderade
Heads and Tails logotyp

Hur vi uppfyller behovet

Vi genomförde en noggrann analys av Handelskammarens behov och utformade en detaljerad plan för både estetik och funktionalitet. Genom att samarbeta nära med kunden kunde vi anpassa varje aspekt av inredningen för att spegla deras varumärke och samtidigt skapa en funktionell arbetsmiljö.

Kontakta oss för ditt projekt

Är du intresserad av ett liknande projekt är du välkommen att kontakta oss direkt!

Resultatet

Slutresultatet blev en fullständigt inredd arbetsplats som reflekterar Handelskammarens grafiska profil och bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Uppdraget slutfördes med stor uppmärksamhet på detaljer, från de skräddarsydda möblerna till den genomtänkta belysningen och textilvalen, vilket säkerställde en både stilfull och praktisk lösning.

Utforska andra case

LPD

LPD Office. Ett modern co work office skapat av två unga entrepereurer i Karlskoga. Kunden behövde en heltäckande partner från arkitektritningar till minsta inredningsdetalj i skapandet av ett Co work office i Karlskoga. Totalt 770 m2...
Embracer Group är en global koncern av entreprenörsdrivna företag i spel- och underhållningsindustrin noterat på Stockholmsbörsens Large Cap. De har varit under kraftig tillväxt, har utökat sina lokaler och har haft ett behov av att varumärkesanpassa sina fysiska miljöer. En...

TWO

Företaget expanderade snabbt och var i stort behov av nya och större lokaler med fler arbetsplatser för att kunna hantera den ökade arbetsbelastningen och antalet anställda. De kontaktade oss redan i ett tidigt skede av processen för att säkerställa att...

Läs mer om Heads and tails

Som företag är det viktigt att profilera sig och att sticka ut i mängden för att nå ut med sitt budskap. Oftast läggs mycket tid och pengar på företagets grafiska profil. Men hur är det med inredningen? Heads and Tails kan hjälpa företag med allt från snygga, funktionella kontorslösningar som harmonierar med ett företags visuella identitet till framtagande av hela koncept av kontor, hotell och restaurang.
Kontakta oss