Heads and Tails logotyp

Klaravik

Klaravik växte ur sina lokaler och behövde vår kompetens när de skulle inreda sina 600 m2 stora lokaler i Magasin 2 i inre hamn, Karlstad. Vi tog efter utförd behovsanalys fram ett varumärkesanpassat inredningskoncept där vi samarbetade med Kinnarps Karlstad i leverans av möbler och inredning.

om Uppdraget

Klaravik är en av landets ledande nätauktioner specialiserade på maskiner, verktyg och nyttofordon. Vi varumärkesanpassar inredningen genom att använda logotypens gröna färg som passande nog för tankarna till klassiska British racing green och veteranbilar.

Vilket inkluderade
Logga klaravik
Heads and Tails logotyp

Hur vi uppfyller behovet

Som kontrast till den gröna kulören väljer vi att använda framträdande orange toner och som bas använder vi mer neutrala och dova beige och bruna kulörer. Syftet är att skapa en vintageaura men med modern och funktionell inredning.

Kontakta oss för ditt projekt

Är du intresserad av ett liknande projekt är du välkommen att kontakta oss direkt!

Resultatet

Varumärket, de funktionella behoven samt den befintliga arkitekturen ligger till grund för alla våra konceptuella inredningar. Arkitekturen att utgå från i just det här fallet är en förädlad gammal magasinsbyggnad i hamnmiljö. Detaljer såsom rått tegel och stora fönsterpartier finns bevarade.

Utforska andra case

LPD

LPD Office. Ett modern co work office skapat av två unga entrepereurer i Karlskoga. Kunden behövde en heltäckande partner från arkitektritningar till minsta inredningsdetalj i skapandet av ett Co work office i Karlskoga. Totalt 770 m2...
Embracer Group är en global koncern av entreprenörsdrivna företag i spel- och underhållningsindustrin noterat på Stockholmsbörsens Large Cap. De har varit under kraftig tillväxt, har utökat sina lokaler och har haft ett behov av att varumärkesanpassa sina fysiska miljöer. En...

TWO

Företaget expanderade snabbt och var i stort behov av nya och större lokaler med fler arbetsplatser för att kunna hantera den ökade arbetsbelastningen och antalet anställda. De kontaktade oss redan i ett tidigt skede av processen för att säkerställa att...

Läs mer om Heads and tails

Som företag är det viktigt att profilera sig och att sticka ut i mängden för att nå ut med sitt budskap. Oftast läggs mycket tid och pengar på företagets grafiska profil. Men hur är det med inredningen? Heads and Tails kan hjälpa företag med allt från snygga, funktionella kontorslösningar som harmonierar med ett företags visuella identitet till framtagande av hela koncept av kontor, hotell och restaurang.
Kontakta oss