Heads and Tails logotyp

TWO

Företaget expanderade snabbt och var i stort behov av nya och större lokaler med fler arbetsplatser för att kunna hantera den ökade arbetsbelastningen och antalet anställda. De kontaktade oss redan i ett tidigt skede av processen för att säkerställa att allting skulle gå så smidigt som möjligt.

om Uppdraget

Uppdraget var att se över planlösningen för den nya lokalen och sedan utforma ett inredningskoncept med en full inredningsplan utifrån deras varumärke och fysiska behov.

Vilket inkluderade
“När vi skulle flytta in i vårt nya huvudkontor i Karlstad kontaktade vi Heads and Tails och fick bästa tänkbara hjälp med allt från vår första moodboard till färdigställande av alla detaljer. Därefter har vi fortsatt att samarbeta med design och inredning av våra kontor i både Göteborg och Stockholm. Och vi är otroligt nöjda med resultatet! Nu har vi lokaler som andas Two, med den där röda tråden som gör att vi känner oss hemma oavsett ort.”
Christofer Järlesjö – VD
Heads and Tails logotyp

Hur vi uppfyller behovet

Utifrån dialog med representanter från företaget skapande vi en miljö som inte känns så typiskt Tech-ig. Att göra något oväntat kan vara ett bra sätt att skilja sig från mängden. Vi ville att inredningen skulle andas skandinavisk design med inslag från japan. Det som populärt kallas för Japandi. Vi la tonvikten vid att de gemensamma ytorna skulle andas värme och komfort. Mjuka bekväma soffor, konst och gott om textilier för att ta några exempel. Konceptet har vissa signaturelement, t ex ett unikt utvalt kakel och konst från en och samma konstnär som kommer igen på alla deras kontor för igenkänning.

Kontakta oss för ditt projekt

Är du intresserad av ett liknande projekt är du välkommen att kontakta oss direkt!

Resultatet

Resultatet blev en arbetsplats som bjuder in till gemenskap. Inredningen andas värme och generositet och det är lätt att trivas och mötas i lokalerna. Inredningen speglar människorna i organisationen. Kunden hade fullt förtroende för oss genom processen vilket ledde till ett projekt som var smidigt och roligt för alla parter och där resultatet talar för sig själv.

Utforska andra case

LPD

LPD Office. Ett modern co work office skapat av två unga entrepereurer i Karlskoga. Kunden behövde en heltäckande partner från arkitektritningar till minsta inredningsdetalj i skapandet av ett Co work office i Karlskoga. Totalt 770 m2...
Embracer Group är en global koncern av entreprenörsdrivna företag i spel- och underhållningsindustrin noterat på Stockholmsbörsens Large Cap. De har varit under kraftig tillväxt, har utökat sina lokaler och har haft ett behov av att varumärkesanpassa sina fysiska miljöer. En...
Beves behövde vår kompetens när de flyttade till nya lokaler. Kontoret skulle utformas för företagets administrativa personal men också för chaufförerna som behövde tillgång till en lounge. Vi levererade möbler, belysning och textilier utefter vårt framtagna koncept och genomförde även...

Läs mer om Heads and tails

Som företag är det viktigt att profilera sig och att sticka ut i mängden för att nå ut med sitt budskap. Oftast läggs mycket tid och pengar på företagets grafiska profil. Men hur är det med inredningen? Heads and Tails kan hjälpa företag med allt från snygga, funktionella kontorslösningar som harmonierar med ett företags visuella identitet till framtagande av hela koncept av kontor, hotell och restaurang.
Kontakta oss