Heads and Tails logotyp

Bad

Vår klient hade en passion för bastubad och drömde om ett badrum som inte bara var funktionellt, utan också en inbjudande och lyxig retreat för hela familjen. För att möta dessa önskemål skapade vi ett spa-liknande utrymme där varje detalj är genomtänkt för avkoppling och njutning.

om Uppdraget

Uppdraget var att omvandla ett traditionellt badrum till en lyxig spa-oas som centrerar kring en elegant bastu. Planlösningen krävde noggrannhet för att integrera alla element smidigt och estetiskt.

Vilket inkluderade
Heads and Tails logotyp

Hur vi uppfyller behovet

För att uppfylla kundens vision av en lyxig spa-miljö, valde vi att placera bastun som en central punkt i rummet, synlig genom ett stort glasparti som både får rummet att kännas större och förstärker den avslappnande atmosfären. Handfat och kommoder specialritades för att passa in i rummets estetik och maximera användbarheten utan att kompromissa med stilen. Den genomgående svarta detaljeringen i blandare och accessoarer binder samman designen och inger en modern, sofistikerad känsla.

Kontakta oss för ditt projekt

Är du intresserad av ett liknande projekt är du välkommen att kontakta oss direkt!

Resultatet

Resultatet är ett badrum som utstrålar lyx och komfort, en verklig spa-oas som välkomnar avkoppling. Bastun, tydligt synlig och inbjudande genom sitt glasparti, blev hjärtat i utrymmet där familjen kan samlas och återhämta sig tillsammans. De specialdesignade elementen och de enhetliga svarta detaljerna reflekterar en stark känsla av skräddarsydd elegans. Vårt arbete har fått stor uppskattning från kunden, och deras förtroende under hela processen gjorde det möjligt att skapa ett badrum att trivas i.

Utforska andra case

Ett nära samarbete med kunden resulterade i en totalrenovering som transformerade ett hus från 70-talet till ett modernt och välplanerat hem. Köket står som höjdpunkt i denna omvandling med sin unika blandning av material och färger....
Detta projekt omfattade en fullständig renovering av ett hus från 70-talet, där vi förvandlade en tidstypisk bostad till ett modernt hem som uppfyller dagens krav på funktionalitet och estetik. Vi anpassade hela huset för att skapa en fräsch och samtida...

Läs mer om Heads and tails

Som företag är det viktigt att profilera sig och att sticka ut i mängden för att nå ut med sitt budskap. Oftast läggs mycket tid och pengar på företagets grafiska profil. Men hur är det med inredningen? Heads and Tails kan hjälpa företag med allt från snygga, funktionella kontorslösningar som harmonierar med ett företags visuella identitet till framtagande av hela koncept av kontor, hotell och restaurang.
Kontakta oss