Heads and Tails logotyp

Renovering villa

Detta projekt omfattade en fullständig renovering av ett hus från 70-talet, där vi förvandlade en tidstypisk bostad till ett modernt hem som uppfyller dagens krav på funktionalitet och estetik. Vi anpassade hela huset för att skapa en fräsch och samtida atmosfär.

om Uppdraget

Uppdraget var att totalrenovera en villa med originaldetaljer från 70-talet. Vårt mål är att omarbeta hemmets planlösning för att bättre passa en modern livsstil.

Vilket inkluderade
Heads and Tails logotyp

Hur vi uppfyller behovet

Vi inledde projektet genom att omforma husets layout för att maximera dess funktion och flöde, vilket gjorde hemmet öppnare, mer välkomnande och lättillgängligt. Vi målade väggarna i lugna grå nyanser och lade ett enhetligt betonggolv som grund för en minimalistisk och avslappnad atmosfär. I köket, garderoben och badrummet installerade vi släta, vita inbyggda enheter för att förstärka känslan av renhet och ordning. Denna designfilosofi bar vi med oss genom hela huset, där vi eftersträvade rena linjer och enkelhet i varje detalj.

Kontakta oss för ditt projekt

Är du intresserad av ett liknande projekt är du välkommen att kontakta oss direkt!

Resultatet

Hemmets atmosfär förvandlas i modern stil, minimalistiskt elegant. De nyritade utrymmena har blivit funktionella och estetiskt tilltalande, samtidigt ger det känslan av rymlighet och ljus. Kök, garderober och badrum, med sina släta, vita ytor och inbyggda funktioner, andas lyx och kvalitet. Genom hela renoveringsprocessen har vi transformerat ett tidstypiskt 70-talshus till ett hem som är perfekt anpassat för nutidens behov och livsstil, vilket både kunden och deras gäster har uppskattat.

Utforska andra case

Ett nära samarbete med kunden resulterade i en totalrenovering som transformerade ett hus från 70-talet till ett modernt och välplanerat hem. Köket står som höjdpunkt i denna omvandling med sin unika blandning av material och färger....

Bad

Vår klient hade en passion för bastubad och drömde om ett badrum som inte bara var funktionellt, utan också en inbjudande och lyxig retreat för hela familjen. För att möta dessa önskemål skapade vi ett spa-liknande utrymme där varje detalj...

Läs mer om Heads and tails

Som företag är det viktigt att profilera sig och att sticka ut i mängden för att nå ut med sitt budskap. Oftast läggs mycket tid och pengar på företagets grafiska profil. Men hur är det med inredningen? Heads and Tails kan hjälpa företag med allt från snygga, funktionella kontorslösningar som harmonierar med ett företags visuella identitet till framtagande av hela koncept av kontor, hotell och restaurang.
Kontakta oss