Heads and Tails logotyp

Kök

Ett nära samarbete med kunden resulterade i en totalrenovering som transformerade ett hus från 70-talet till ett modernt och välplanerat hem. Köket står som höjdpunkt i denna omvandling med sin unika blandning av material och färger.

om Uppdraget

Vi fick i uppdrag att helt omforma köket i ett 70-talshus, vilket innebar att planlösningen och inredningsdesignen skulle genomgå en fullständig förnyelse i samarbete med husägaren.

Vilket inkluderade
Heads and Tails logotyp

Hur vi uppfyller behovet

Genom att arbeta nära tillsammans med kunden kunde vi skapa ett kök som inte bara är funktionellt utan också estetiskt tilltalande. Den valda basen av grå nyanser kompletteras perfekt av det homogena betonggolvet, medan de varma valnötsdetaljerna adderar en känsla av lyx och komfort. Det specialritade vitrinskåpet med valnötsluckor fungerar som en visuell bro mellan det moderna och det traditionella, och ger köket en distinkt karaktär.

Kontakta oss för ditt projekt

Är du intresserad av ett liknande projekt är du välkommen att kontakta oss direkt!

Resultatet

Resultatet av köksrenoveringen är ett visuellt imponerande och högst funktionellt rum som balanserar modern design med hemtrevlig värme. Det specialdesignade vitrinskåpet i valnöt blev en naturlig mittpunkt i rummet, som både fångar ögat och harmoniserar med de omgivande grå tonerna. Köket har blivit en central del av hemmet där både vardagliga och speciella stunder enkelt kan njutas. Den noggranna planeringen och genomförandet av detta projekt har resulterat i ett kök som inte bara uppfyller, utan överträffar kundens förväntningar.

Utforska andra case

Bad

Vår klient hade en passion för bastubad och drömde om ett badrum som inte bara var funktionellt, utan också en inbjudande och lyxig retreat för hela familjen. För att möta dessa önskemål skapade vi ett spa-liknande utrymme där varje detalj...
Detta projekt omfattade en fullständig renovering av ett hus från 70-talet, där vi förvandlade en tidstypisk bostad till ett modernt hem som uppfyller dagens krav på funktionalitet och estetik. Vi anpassade hela huset för att skapa en fräsch och samtida...

Läs mer om Heads and tails

Som företag är det viktigt att profilera sig och att sticka ut i mängden för att nå ut med sitt budskap. Oftast läggs mycket tid och pengar på företagets grafiska profil. Men hur är det med inredningen? Heads and Tails kan hjälpa företag med allt från snygga, funktionella kontorslösningar som harmonierar med ett företags visuella identitet till framtagande av hela koncept av kontor, hotell och restaurang.
Kontakta oss